Credits


Vincent Company


Vincent Van den Bossche is de bezieler van Vincent Company, een alternatief spreidingsbureau voor artiesten. Het bedrijf heeft één groot gezelschap (fABULEUS) en 17 individuele kunstenaars ‘in de portefeuille’ zoals dat heet, waarvoor tournees worden verzorgd met de focus op het verbinden van de juiste partners en speelplekken met het werk van de artiesten. En waarbij ‘verbinden’ staat voor ‘een juiste artistieke afstemming’.

Vincent kwam hier op zijn eentje aangewaaid, op het gelijkvloers, maar ondertussen zijn ook Sanne, Sarah en Cien er bijgekomen en huizen ze op de eerste verdieping.

“Ik werk graag tussen dit bizar clubje aan verschillende organisaties dat hier samenzit, van waaruit dingen kunnen ontstaan en er niets moet. Het is hier een heel no-nonsense en warm nest waar allerlei dingen kunnen ontstaan zonder veel poespas.”

“Alles groeit organisch: Klein Verzet zit hier ook, een alternatief managementbureau, waarmee sommige van onze artiesten ook werken. Ze komen dus vaker over de vloer, waardoor we nog een sterker contact hebben. Er zijn er trouwens enkele die hier ook hun atelier hebben. “

“Of dan blijkt hier iemand te zitten die een bedrijf heeft dat werkzaam is binnen de tax shelter. Dan kan je gewoon aanwaaien en op één dag afkloppen waarvoor je anders een hele administratieve molen doormoet.”

Link: www.vincentcompany.beBekijk ook