Credits


Coördinatie
Karel Moons

Tapas


TapasCity ontwikkelde een unieke assesment-tool om talenten en passies (Tapas) bij werknemers op te sporen en die te linken aan doelstellingen van bedrijven.
De Veerman herwerkt de tool voor onderwijs. Bedoeling is o.a. om jongeren te begeleiden in het maken van de juiste studiekeuze voor het hoger onderwijs.

TapasCity is er sterk van overtuigd dat iedereen een specifiek talent en een specifieke passies heeft, die hem/haar uniek maakt binnen de organisatie. Talenten en passies erkennen en ze plaats geven om te groeien zorgt voor een innovatieve dynamiek binnen een bedrijf.

Link: Wesbite TapasCity

 

 Bekijk ook

Zomeracademie

Zomeracademie

De Zomeracademie is een artistieke werkplaats voor iedereen die een week intensief wil onderzoeken, experimenteren en creëren in een bepaalde kunstdiscipline.

Empowering The Future

Empowering The Future

Empowering The FUture is een Europees ‘Leonardo, transfer of innovation’-project met partners uit Amsterdam (Hogeschool Amsterdam en ClickF1), Berlijn (Universiteit Potsdam en Schlessiche23), Ostrava (Universiteit Ostrava), Barcelona (Universiteit Barcelona) en Antwerpen (AP, HBO5 Antwerpen en De Veerman). Eindresultaat van het project is een training voor jeugdwerkers om jongeren te empoweren aan de hand van kunsten en media.

ARTLAB

ARTLAB

ARTLAB is een project waarin jongeren tussen 16 en 30 (in groep of individueel) gecoact worden om een artistiek project te verwezenlijken.
Om hen daarin te helpen worden hen 3 dingen aangereikt :
het geloof dat jongeren zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen en zelforganiserend kunnen zijn
een creativiteitsschijf en een stappenplan voor artistieke projecten
facilitering in de vorm van accomodatie en mensen/netwerk