Credits


De Kolonie MT


DE KOLONIE MT maakt muziektheater voor kleuters en voor volwassenen. Artistiek leider Bo Spaenc verzamelde door de jaren heen een pool van acteurs, schrijvers en muzikanten uit verschillende achtergronden en disciplines die rond het gezelschap cirkelen en dikwijls terugkomen in de producties.

Bo brengt deze mensen samen, inspireert en verbindt. Hij componeert bovendien voor elke productie nieuwe muziek met invloeden uit alle genres en culturen, maar weet daarin steeds zijn eigen stijl te vinden.
DE KOLONIEMT brengt verfrissend muziektheater dat de oorschelpen streelt en de verbeelding prikkelt.

Bekend van voorstellingen als GEEN SPIJT, rAAm, ScattiWhatti en voor volwassenen STANLEY, BEGIN en PIA MADRE.

Link: Website De KolonieBekijk ook

Anita Evenepoel

Anita Evenepoel

Anita Evenepoel is een selfmade-ontwerpster die niet met klassieke stoffen werkt, maar zichzelf en vooral de anderen uitdaagt om te experimenteren met nieuwe, niet voor de hand liggende materialen.

Het is door haar dat De Veerman hier ten volle een plek voor kunstenaars heeft kunnen uitbouwen.

Ellen Pollard

Ellen Pollard

Ellen Pollard studeerde af als Master in de beeldende kunsten aan Sint Lucas Antwerpen met een focus op film en animatie. Momenteel is ze bezig met het creëren van een animatieserie voor VRT (Ketnet). Ze richtte naar aanleiding daarvan een ontwerp studio op: Studio Epwerk.

Elias Derboven

Elias Derboven

Elias Derboven studeerde af aan Sint Lucas Antwerpen, behaalde daar een Master in de beeldende kunsten en liep stage bij bij Paul Sahre in New York City. Naast een brede interesse in fotografie en muziek is hij momenteel actief als zelfstandig grafisch ontwerper en projectcoördinator voor het Middelheimmuseum.