Credits


Ward Heirwegh


Ward Heirwegh is grafisch ontwerper, lesgever aan Sint Lucas School of Arts en onderzoeker naar alternatieve methodes om informatie te verspreiden. Hiervoor richtte hij een op onderzoek gebaseerd publicatieplatform op met de naam Sleeperhold Publications.

Sinds tien jaar heeft hij een zelfstandige praktijk als grafisch ontwerper en is een van de eerste bewoners van ons Atelier 4711, waar hij een ruimte deelt met vier andere creatieve bewoners.

"Voordien werkte ik overal een beetje, vooral in koffiebars, maar ik had toch wel nood aan een ruimte voor mezelf. Een van mijn vaste stekken was de Normo, waar ook Jozefien regelmatig zat te werken. Op een dag besloten we samen iets te zoeken en op die manier ons werk te professionaliseren.”

“De ruimtes zijn zeer oké en ze zijn gelegen in een fijne buurt. Het zijn allemaal creatievelingen in huis en dat geeft voedsel aan de sfeer. We hebben allemaal dezelfde kijk op wonen, leven en werken.

De Veerman stimuleert de onderlinge uitwisseling tussen de huurders van dit pand. Bij elkaar op bezoek gaan, een nieuwjaarsdrink, een fin-de-saison-drink … het zijn allemaal zaken die deze werkplek dat ietsje meer bieden.”

Link: Website Ward HeirweghBekijk ook

Barbara Serulus

Barbara Serulus

Barbara Serulus is journaliste voor De Standaard Magazine en Weekend Knack, waar ze vooral artikels schrijft over eten. Ze is ook nog chefkok in Table Dance in Antwerpen en als ze dan nog haar ei niet kwijt kan, is er het culinaire projectbureau alledagenhonger. Samen met Johanna Goyvaerts en Mayken Craenen vind je op alle dagen honger boeken, kookevents en workshops waarbinnen de dames zich buigen over diverse voedselvraagstukken om zo het brede publiek te laten nadenken over het voedsel op hun bord.

Daan Nicolay

Daan Nicolay

Daan schrijft. Hij huist, samen met nog vijf andere schrijvers, bij ons in wat zij ‘het schrijverskot’ noemen.
Daan schrijft als freelancer voor verschillende magazines (waaronder MO) en werkt daarnaast aan zijn eigen projecten. Zijn interesse gaat vooral naar filosofie en Centraal-Azië.

 

Alexia Leysen

Alexia Leysen

Alexia kwam afgelopen zomer aangewaaid in het ‘schrijvershok’. Met de steun van het Vlaams Fonds voor de Letteren schrijft ze er aan KNAUS, een theatervoorstelling die april 2019 in première gaat in de Vooruit (Gent). Tegelijkertijd werkt ze aan THE KNAUSGARD/HASSELBLAD SERIES, een analoge portretreeks die in januari-februari 2019 als foto-expo te ontdekken zal zijn in Galerie Verbeeck-Vandyck (Antwerpen)