Credits


Nigel Heylen


studeerde af als applicatie-ontwikkelaar met als specialisatie software management. Hij werkt als Android developper bij Webcomrades en zusterbedrijf Panenka76.

studeerde af als applicatie-ontwikkelaar met als specialisatie software management. In de daarop aansluitende zomermaanden kon hij als jobstudent aan de slag bij Webcomrades (www.webcomrades.com), en hierna werd hij fulltime in dienst genomen als Android developer.

Bij Webcomrades zijn ze met hun klein team vooral gespecialiseerd in het maken van mobiele applicaties en backend servers. In Webcomrades' portfolio prijken onder meer de app van Velo Antwerpen en club apps zoals Cercle Brugge en FC Midtjylland. Door het grote succes van de club apps zijn ze zich vooral in sport apps beginnen specialiseren, onder het zusterbedrijf Panenka76 (www.panenka76.com)


 

 Bekijk ook

Elias Derboven

Elias Derboven

Elias Derboven studeerde af aan Sint Lucas Antwerpen, behaalde daar een Master in de beeldende kunsten en liep stage bij bij Paul Sahre in New York City. Naast een brede interesse in fotografie en muziek is hij momenteel actief als zelfstandig grafisch ontwerper en projectcoördinator voor het Middelheimmuseum.