Credits


Hester Bolle


Hester studeerde viool en muziekeducatie aan het Conservatorium in Antwepen, kunst- en cultuurbemiddeling aan de Karel de Grote Hogeschool en sounddesign aan het KASKA DKO. Zo werd ze een van de freelance kunstenaar-begeleiders bij De Veerman voor de projecten met deFilharmonie (nu het Antwerp Symphony Orchestra) en AMUZ. Nu maakt ze deel uit van het educatief team in De Munt en is ze coach muzische vorming van leerkrachten in het kleuter- en lagereschoolonderwijs.

“Mijn artistiek ei kan ik kwijt in een van de ateliers van 4711, waar ik sinds 2014 een tweede thuis heb gevonden. Hier kan ik mij focussen op mijn geluidscomposities en repeteer ik samen met Anne van de Star, de andere helft van mijn band MONOMONO."

Lees hier enekel recenties over hun laatste release: 

De Morgen

Subbacultcha

Fuzz Magazine

Hester werkte in haar atelier onder andere aan remixen van Zoë McPherson en Morgan Abend,  componeerde samen met Ida Duelund (Deense bassiste en filmcomponiste) aan het werk ‘Epione’ dat ze live op de International Computer Music Conference brachten in Shanghai in oktober 2017, brainstormde met Joris Vantilborgh over hybride vormen van violen, met allerlei vormen van ingebouwde elektronica enz.

“De mix aan artiesten in Atelier 4711 is erg leuk. Je leert elkaar ook op een andere manier kennen. Dat was bijvoorbeeld het geval met Arlette. En onlangs verhuisde Adriaan naar het atelier naast ons, waardoor we dus een superfijne buur hebben!”
Bekijk ook