Credits


Lion Beach: eigenzinnig in 3D


Deze visuele boysband (Didi Gonzalez, H. Vanderkamp en Kilian Mooder) prefereerde in oktober 2015 ‘onze’ 4711 boven de hype van de start-upruimtes.

Als pas afgestuurde productontwikkelaars ‘rolden’ ze in de 3D-animatie en ontwikkelden een heel eigen stijl. En die wordt ondertussen gesmaakt door een brede klantenportefeuille: BMW, Delta Light, Pukkelpop, de gemeente Puurs … kijk maar op www.lionbeach.be.

In opdracht van De Veerman begeleidden ze op Kunstendag voor Kinderen 2017 een analoge workshop 3D-animatie.

Ondertussen ligt de start-upfase al ver achter hen en hebben ze een tweede ruimte gehuurd.

Kilian: “Wat het zo fijn maakt om hier te werken, is het ongedwongen contact met de andere mensen in huis. Vooral omdat die mensen met totaal andere zaken bezig zijn en een frisse blik kunnen werpen op ons werk. Want ja, wij zitten nu eenmaal alle drie achter onze computer en dan doet het wel eens deugd om over het muurtje te kijken. Tegelijkertijd laat iedereen elkaar ook met rust en dat werkt prettig. Er heerst een gezonde afstand in huis. Hier vind je geen sfeer van start-ups die enkel gefocust zijn op groei en dat bevalt ons opperbest. Wij zijn graag ambachtelijk bezig met ons digitale product, en stellen onszelf realistische doelen.”

Bekijk zeker ook hun instagram-pagina, want de heren amuseren zich daarnaast ook met vrij werk.

Link: websiteBekijk ook