Credits


Ward Heirwegh


Ward Heirwegh (1982, Gent, België) studeerde in 2007 af met een master in grafische vormgeving aan de Luca School of Arts (Gent) en runt nu een zelfstandige praktijk in Antwerpen. Zijn projecten situeren zich binnen het culturele en creatieve veld: redactionele ontwerpprojecten, visuele identiteiten en andere opdrachten voor instellingen en kunstenaars.


Hij doceert grafische vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten Sint-Lucas (Antwerpen) en richtte een op onderzoek gebaseerd publicatieplatform op met de naam Sleeperhold Publications. Naast zijn dagelijkse praktijk doet hij onderzoek naar alternatieve manieren van informatieverspreiding en is hij medeoprichter van een onderzoeksplatform dat cross-over ontwerppraktijken in kaart brengt.

De publicatie 'Reweaving the Urban Carpet' werd in 2015 bekroond met de 'Prix Fernand Baudin Prijs'. Ward heeft workshops en lezingen gegeven in België, Nederland, Spanje, Spanje, Zwitserland, Turkije en Canada.

Link: Website Ward Heirwegh

 

 Bekijk ook

Nik Naudts

Nik Naudts

architect

Jozefien Van Beek

Jozefien Van Beek

Jozefien is onze huurster van het eerste uur. Samen met Ward, een grafisch vormgever, zat ze regelmatig in koffiebar Normo te werken tot Ward op een dag vroeg: “Wordt het niet eens tijd om te professionaliseren?” En zo zijn ze samen in Atelier 4711 terechtgekomen, waar ze hun werkplaats delen met nog een vormgever en twee schrijvers.